COVID-19


COVID -19 időszak alatt, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekeink, munkatársaink biztonságban érezhessék magukat.  A második hullám elindulása előtt, speciális gépekkel szereltük fel épületeinket. 

1-1 db UV Fotókatalizátoros Fertőtlenítő és Szagtalanító készülék.

Feladata, hogy egész nap amíg az épületben gyermekek tartózkodnak, megtisztítsa a levegőt .A gép egy zárt rendszerű készülék, amely a beépített ventilátorok által cirkuláltatott beltéri levegő a fotokatalizátor lemezeket érintve halad át a készüléken. A lemezeket UV fény világítja meg, melynek hatására a katalizátor lemezek aktiválódnak és  olyan ionokat hoznak létre, melyek az oxidáción keresztül megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat.

1-1 db UVO Fertőtlenítő és Szagtalanító Ózonizátor. 

CSAK és KIZÁRÓLAG éjszaka működik , amikor senki nem tartózkodik az épületben. Egy megszabott időkorláton belül működik, Ózont állít elő, az ózonmolekulák érintkezésbe lépnek a mikroorganizmusokkal, vírusokkal és baktériumokkal és fertőtleníti. A gép a helységek  m2- arányának megfelelően 200-percet működik, majd ezt követően leáll, és csak a ventilátorok működnek tovább, a fel nem használódott maradék ózonmennyiség lebontásának elősegítése érdekében. 


A NANOACTIVE® általános professzionális és háztartási felhasználásra
is alkalmas vírus-, baktérium- és gombaölő hatású illatmentes felület fertőtlenítő koncentrátum. A konyhai és fürdőszobai felületekre használjuk.