A SIKERES JÖVŐ MEGALAPOZÁSA AZ ÓVODÁBAN KEZDŐDIK

NAPSUGÁR MAGÁNÓVODA ZUGLÓBAN Beíratkozás a 2019 /2020 tanévre, már elkezdődött a 12- fős kiscsoportba. Jelentkezz: 06-70-337-4611

1144. Budapest Kőszeg utca 21.
1141. Budapest Mályva utca 24


06 70 / 337 4611
napsugarovim@gmail.com

Környezetismereti foglalkozás

  • A gyermek a születésétől kezdve ismerkedik a környezettel, s az ismeretszerzés folyamata végül egy környezetbarát életvitel megvalósulását eredményezheti.
  • Az óvodai nevelésben figyelembe vettük a családi nevelést, hiszen a családok életvitele, mindennapjai határozzák meg elsősorban a gyermek attitűdjeit, szokásait, kommunikatív képességeit.

  • A foglalkozások alkalmával megismerkednek az évszakokkal, ehhez tartozó gyümölcsökkel, zöldségfélékkel, állatokkal melyek a ház körül élnek. Megtanulják a közlekedés alapvető szabályait, az egyes közlekedési eszközöket.
  • A csoportban élősarkot gondoznak, részt vesznek a kertben a virágok, növények ültetésében, gondozásában, a csoportoknak saját kis vetetményes kertje van. 
  • Ellátogatunk a Mackóparkba, az állatkertbe, a Gödöllői Agrártudományi Egyetem mintagazdaságába, ismerjük a közeli Madárerdő.
  • Utazunk Vonaton, HÉv-en, Metrón, Buszon és Villamoson. Külön gyűjtjük a papírt, műanyagot, és házatartási hulladékot. Szeretjük a természetet, és óvjuk-védjük azt!

Szeretné látni, hogy milyen madáretetőt készítünk télire a madarainknak? Kíváncsi arra, hogy miért van mindenkinek esőkabátja és gumicsizmája?

Jöjjön el, és nézze meg, hogyan vigyázunk és ügyelünk a természetre!
Egyeztessen időpontot:

+36 70 337 4611