A SIKERES JÖVŐ MEGALAPOZÁSA AZ ÓVODÁBAN KEZDŐDIK

NAPSUGÁR MAGÁNÓVODA ZUGLÓBAN Beíratkozás a 2019 /2020 tanévre, már elkezdődött a 12- fős kiscsoportba. Jelentkezz: 06-70-337-4611

1144. Budapest Kőszeg utca 21.
1141. Budapest Mályva utca 24


06 70 / 337 4611
napsugarovim@gmail.com

SZÜLŐI SZEMMEL

  • "Az én tapasztalataim az ovival kapcsolatban: Minden nap vannak foglakozások. Vizuális nevelés, ének-zene, testnevelés, matematika, művészeti tevékenységek.Kiegészítő, fakultatív foglalkozások: logopédia, sakk, természetjárás, kézműves foglalkozás. A gyerekek művei mindig kinn vannak a faliújságon vagy a csoportszobában. A facebook-oldalon képeket, láthatunk a mindennapokról és az ünnepélyekről, egyéb eseményekről....."
  • " Nálunk az ovi nagyon jól felszerelt, van sótéglájuk a szobákban, tisztított viz, nagyon sok fejlesztő játék. Minden héten van egy nagytorna, és minden nap is van torna. Minden nap van foglalkozás, ami a nagycsoportosoknak kötelező, a kicsiknek csak akkor kell, ha van kedvük. A gyerekem sokat fejlődött, minden nap valami dolgot hoz haza, amit ő készített. Mikulásra a télapó zsákjába kellett rajzolni, hogy mit kérnek. Minden nap van meseolvasás, rengeteg mondókát-éneket tanult már. Szeptemberben még alig beszélt, most le sem lehet lőni. Öltözésben sokat kellett neki segíteni, most már alig hagyja...."
  • " Nekem nagyon fontos, hogy a gyerekem nagyon jól érezze magát az óvodában. Reggel nem kell ébresztenem sokszor, mert szert oviba járni. Délután van egy kicsit gond, mert akkor nekem kell várnom, a gyerekemre, hogy befejezze a játékot a barátokkal vagy az óvónénivel. Sok helyet végignétünk, és annál maradtunk, ahol a gyermekem nem akart azonnal az ajtó felé, kifelé indulni. "
  • " Megkérdeztem, hogy hogyan van a beszoktatás? A válasz a következő volt. Ahány gyerek, annyiféleképpen szokják meg az új környezetet. Az első napból építjük fel a második napot. Van olyan kisgyermek aki pár nap alatt, de akadt olyan is, akinek ennél több nap is kellett. Nem csak a gyermeknek kell a beszoktatás, hanem a szülőnek is meg kell barátkoznia az új helyzettel. Ő is fontos a számunkra, vele is törődnünk kell. Együtt kell dolgoznunk nagyon a beszoktatás ideje alatt is. Nem bántam meg a döntésemet, és másoknak is csak javasolhatom. Biztonságos a gyereknek, és szülőnek is ez az óvoda. "
  • " Végre a gyerekem, elkezdett hízni, eszik. Sok verset, mondókát, éneket hallok tőle. Az autóban bennünket tanít, és nem csak magyarul, hanem angolul is versel. Boldogan megyünk az oviba, és sok élménnyel érkezik haza. Vannak barátai, játszópajtásai. Bármikor behetek, és végignézhetek egy foglalkozást, ha kérem. Sokat vannak a levegőn, még esőben is sétálni indulnak, ezért kellett bevinni mindenkinek esőkabátot és gumicsizmát is. Festenek, rajzolnak, számolnak, képeket néznek, báboznak, táncolnak és tornáznak rendszeresen. A nagyobbak sakkoznak, és versenyekre is elmennek a szülőkkel. Úszni is járnak, és görkorcsolyázni is megtanulnak. Szeretünk idejárni! "

Bízza ránk Ön is a gyermekét!

Hogyan "dolgozunk", milyenek a hétköznapjaink, milyen játékokkal rendelkezünk, hogyan foglalkozunk a gyerekekkel?

Jöjjön el, és nézze meg, hogyan!
Egyeztessen időpontot:
+36 70 337 4611