2023. SZEPTEMBERBEN INDULÓ CSOPORTUNK

MÓKUS CSOPORT KISCSOPORT

A MÓKUS csoportba várjuk azokat a gyermekeket akik, 2023- évben töltik a 2,5 vagy a 3- éves kort. A Kiscsoportban nem feltétel a szobatisztaság. A csoport gyermeklétszáma 12- fő, 2- szakképzett óvodapedagógus vezetésével.

NYITÁS: 2023. SZEPTEMBER 01.  

Az adatokat: 2023. március 20. napon  frissítettük:         

BETÖLTHETŐ LÉTSZÁM: 12- FŐ.  SZABAD FÉRŐHELY:  6-FŐ 

IDŐPONT EGYEZTETÉS: 06 70 337 4611


2022-2023 TANÉV CSOPORTJAI

Két épületünk van, az egyik a Kőszeg utcában, a másik a Mályva utcában található. Az épületekben más-más korosztályú csoportok vannak. A Kőszeg utcában a kis és középső csoportok, míg a Mályva utcában a nagy és iskola előkészítő csoportok működnek. Minden csoportot az életkori sajátosságoknak megfelelő játékokkal és eszközökkel láttuk el. Minden csoportban csak 12- gyermek lehet, 2-szakképzett óvodapedagógus vezetésével.


MACI- CSOPORT. KISCSOPORT 

A csoport 2022. szeptember 01. napjával indult.  Kiscsoport. A Maci csoportba várjuk, azokat a gyerekeket, akik már betöltötték a  3- éves kort. A kiscsoportban nem feltétel a szobatisztaság. Ebben a csoportban is, csak 12- gyermeket tudunk fogadni. Várjuk a jelentkezéseket.  Időpontot az alábbi telefonszámon lehet egyeztetni.       06 70 337 4611. A Maci- csoport a Kőszeg utcai épületben található.

Az adatokat: 2023. március 20. napján frissítettük:                          Betölthető létszám: 12- fő.   Szabad hely : 2


                                                                                                    KATICA - CSOPORT.  NAGY CSOPORT

A csoport 2020. szeptember 01. napjával indult.  A Katica - csoportot a 5-6 éves korú gyermeke-k látogatják, a Mályva utcai épületben. Ők már nem szavakkal, hanem mondatokkal fejezik ki a mindennapi társalgásukat. Segítség nélkül kezet mosnak, fogat mosnak, étkezéshez önállóan terítenek. Segítik egymás játékát, a foglalkozási tevékenységeken örömmel vesznek részt, azon aktív szereplők, igényükké vált a közös tevékenység a társakkal, nem csak a foglalkozási tevékenységekben, hanem a szabad játék során is. 

Az adatokat: 2023. március 20. napon  frissítettük:            Betölthető létszám: 12- fő. Szabad hely : Nincs szabad férőhely


VADVIRÁG -CSOPORT. KÖZÉPSŐ CSOPORT

iA csoport 2021. szeptember 01. napjával indult. Ebben a korcsoportban, kiemelt célunk a beszédkészség fejlesztése, a  közvetlen környezetében lévő természeti jelenségek megfigyeltetése, a gondolkodásának, figyelmének, érzékszerveinek fejlesztése. Természetesen mindezeket, sokféle játékos tevékenységen keresztül fejlesztjük. A Vadvirág -csoport a kőszeg utcai épületünkben van.

Az adatokat: 2023. március 20. napján  frissítettük:                 Betölthető létszám: 12- fő. Nincs szabad férőhely.


                                                                                                        BAGOLY- CSOPORT.  ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ CSOPORT

zA  csoport 2019. szeptember 01. napjával indult. Bagoly- csoport, az iskolaelőkészítő  csoport, akik 2023. szeptemberében elkezdik az általános iskola első osztályát.    Ebben a csoportban, az önállóságra, a helyes nyelvi kifejezésre, a játéktevékenységek önálló irányítására, szabálytudatra nevelünk. Mondhatnám azt is az iskola előkészítő csoportba járó gyermekek, valóban megállják a helyüket az általános iskolában. MIT JELENT ISKOLAÉRETTNEK LENNI ? Ezen az oldalon pontosan leírtuk a pontokat. 

Az adatokat: 2023. március 20. napon frissítettük:               Betölthető létszám: 12- fő. Szabad hely :  Nincs szabad férőhely