2023 / 2023 TANÉV CSOPORTJAI 

Két épületünk van, az egyik a Kőszeg utcában, a másik a Mályva utcában található. Az épületekben más-más korosztályú csoportok vannak. A Kőszeg utcában a kis és középső csoportok, míg a Mályva utcában a nagy és iskola előkészítő csoportok működnek. Minden csoportot az életkori sajátosságoknak megfelelő játékokkal és eszközökkel láttuk el. Minden csoportban csak 12- gyermek lehet, 2-szakképzett óvodapedagógus vezetésével.

IDŐPONT EGYEZTETÉS: +36 70 337 4611


MÓKUS - CSOPORT, KISCSOPORT

A MÓKUS csoportba várjuk azokat a gyermekeket akik, 2023- évben töltik a 2,5 vagy a 3- éves kort. A Kiscsoportban nem feltétel a szobatisztaság. A csoport gyermeklétszáma 12- fő, 2- szakképzett óvodapedagógus vezetésével.

Az adatokat: 2023. szeptember 12. napon frissítettük:

BETÖLTHETŐ LÉTSZÁM: 12- FŐ. SZABAD FÉRŐHELY: 3- fő

MACI- CSOPORT. KÖZÉPSŐ CSOPORT 

A csoport 2022. szeptember 01. napjával indult.  Ebben a korcsoportban, kiemelt célunk a beszédkészség fejlesztése, a közvetlen környezetében lévő természeti jelenségek megfigyeltetése, a gondolkodásának, figyelmének, érzékszerveinek fejlesztése. Természetesen mindezeket, sokféle játékos tevékenységen keresztül fejlesztjük. A Vadvirág -csoport a kőszeg utcai épületünkben van. A Maci- csoport a Kőszeg utcai épületben található. 2020. első félévében  született gyermekeket várjuk ebbe a csoportba.

Az adatokat, 2023. SZEPTEMBER 12. napján frissítettük  

Betölthető létszám: 12- fő.   Szabad  férőhely: 2-fő


VADVIRÁG -CSOPORT. NAGYCSOPORT

A csoport 2021. szeptember 01. napjával indult, a Mályva utcai épületben található. A tevékenységeken örömmel vesznek részt, azon aktív szereplők, igényükké vált a közös tevékenység a társakkal, nem csak a foglalkozási tevékenységekben, hanem a szabad játék során is. Ebbe a csoportba a 2019. második felében született gyerekeket várjuk.

Az adatokat, 2023. szeptember 12. napján frissítettük

Betölthető létszám: 12- fő. Nincs szabad férőhely.


KATICA - CSOPORT. ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ CSOPORT

A csoport 2020. szeptember 01. napjával indult. A csoportban lévő gyermekek 2024. szeptemberében elkezdik az első osztályt. Ebben a csoportban, az önállóságra, a helyes nyelvi kifejezésre, a játéktevékenységek önálló irányítására, szabálytudatra nevelünk. Mondhatnám azt is az iskola előkészítő csoportba járó gyermekek, valóban megállják a helyüket az általános iskolában. MIT JELENT ISKOLAÉRETTNEK LENNI ? Ezen az oldalon pontosan leírtuk a pontokat.

Az adatokat, 2023. szeptember 12. napon frissítettük

Betölthető létszám: 12- fő. Szabad hely : Nincs szabad férőhely